`

Bedrijfsuitje – Bruiloft – Feestje

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Het organiseren van een bijzondere dag: Bedrijfsuitje, Bruiloft, Feestje

Mensen die een bedrijfsuitje, bruiloft of ander soort feestje willen organiseren komen normaal gesproken niet met de meest unieke ideeën. Dit is zonde… Het is juist de bedoeling dat je er alles aan doet om deze dagen zo bijzonder mogelijk te maken. Door te kiezen voor Dikke Sloep weet je zeker d dit wel goed zal komen. Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres voor het boeken van de meest unieke toevoeging voor jouw bedrijfsfeestje, bruiloft of ander feestje!

De Dikke Sloep – een unieke keuze

Wij van de Dikke Sloep zetten ons in om iedereen de mogelijkheid te geven om voorzien te zijn van een leuk middagje weg. Je kunt bij ons diverse soorten sloepen huren. Met deze sloepen kan je samen met jouw gezelschap er op uit trekken om een gezellige middag te houden. Of je nu samen met een groot bedrijf een bedrijfsuitje wilt houden of dat je jouw feestje voor je verjaardag wilt voorzien van iets leuks, bij Dikke Sloep zit je altijd goed.

Tijdens de rondvaart zal je niets tekort komen. Wij zorgen altijd voor een lekker hapje en een drankje. Op zoek naar iets chique? Wij kunnen altijd voorzien in champagne en kaviaar. Het is ideaal voor een zakelijk bedrijfsuitje. Bij ons op de site vind je nog veel meer informatie over wat je kunt verwachten van de Dikke Sloep, neem dit dus zeker even door.

Een te gek bedrijfsuitje, unieke bruiloft of onvergetelijk Feestje

Het motto van ons bedrijf is dat niets onmogelijk is. En hiermee bedoelen we dan ook echt niets. Bij ons kan je ieder mogelijk thema voorstellen, wij gaan vervolgens kijken wat er allemaal mogelijk is. Wil je een jaren 80 feestje houden op een sloep? Of ben je op zoek naar een zomerse BBQ voor jouw bedrijfsfeestje? Of misschien toch een romantisch eindje varen voor jouw bruiloft?

Door deze ruime keuzemogelijkheden en onze flexibele insteek is het een stuk eenvoudiger om een gezellige dag te organiseren. Vragen kan je natuurlijk altijd aan ons stellen. Wij staan voor u klaar en wij zullen je zo snel mogelijk helpen. Door te kiezen voor de Dikke Sloep weet je zeker dat je een dag achter de rug zult hebben die je nooit meer zal vergeten.

Maak snel een afspraak met de Dikke Sloep

Wij raden zeker aan om eens een kijkje te nemen bij ons op de site om te zien welke opties er voor je open liggen. Weet je nu al wat je wilt dan kan je gelijk een boeking maken met behulp van het formulier op de betreffende pagina. Door te kiezen voor de Dikke Sloep zal je keer op keer voorzien zijn van een uniek dagje uit. Altijd weer met een bijzonder thema.

Dankzij de voordelige instaptarieven hoeft het organiseren van een bedrijfsuitje, bruiloft of feestje echt niet zo moeilijk te zijn als je in eerste instantie zou denken. Zien we jou binnenkort terug op de Friese wateren?[/vc_column_text][vc_column_text]Meer informatie?

Dikke Sloep | Bedrijfsuitje | Bruiloft | Feestje | Sloepverhuur | Friese Meren feestjeEvenementen op de Friese meren[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]