`

Dikke Sloep

[vc_row row_height_percent=”44″ back_image=”74847″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″ shape_dividers=””][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Dikke Sloep: een unieke belevenis

Dikke Sloep – Er zijn talloze dingen die je samen met jouw vrienden of collega’s kunt gaan doen. Van het boeken van een escape-room tot aan het spelen van een potje karten. Nu zijn dit wel een beetje de standaard opties, het is dan ook veel leuker om te kiezen voor iets écht unieks.

Door te kiezen voor de Dikke Sloep weet je zeker dat je voorzien zult zijn van een bijzondere belevenis. Wat kunnen wij voor jou betekenen? Om hier achter te komen zal je snel verder moeten lezen, dat is namelijk precies wat we jou vandaag zullen laten zien!

Wat is de Dikke Sloep?

Goed, laten we maar eens bij het begin beginnen, wat is de Dikke Sloep nu eigenlijk? De Dikke Sloep is letterlijk en figuurlijk een dikke sloep. Wij bieden jou de mogelijkheid om een sloep te huren voor jouw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of ander soort uitje. Onze sloepen zorgen ervoor dat je in de omgeving een heerlijk eindje kan varen. Natuurlijk altijd weer onder het genot van  een lekker hapje en een drankje.

Wij zullen altijd met je meedenken als het aankomt op het organiseren van een leuke dag. Op die manier weet je zeker dat iedere aanwezige het naar zijn zin zal hebben. De schappelijke tarieven zorgen ervoor dat iedereen een leuk uitje kan organiseren, ook de mensen met een lager budget. Dit in combinatie met onze goede zorgen maakt ons dé partij om in te schakelen voor het organiseren van een unieke dag.

Mogelijkheden voor feestjes

Niets is te gek voor de Dikke Sloep, en dit menen we. Bij ons is het mogelijk om vrijwel iedere soort dag te organiseren voor met jouw gezelschap. Of je nu een barbecue op een boot wilt houden of dat je ergens wilt gaan zonnen op het water. Niets is onmogelijk bij de Dikke sloep. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat je voorzien bent van een bijzonder vaartuig waar je een leuke en vooral gezellige dag mee kunt beleven.

Weet je niet zeker of wat jij in je hoofd hebt mogelijk is dan kan je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen je vervolgens verder helpen. Voor je het weet heb je hét leukste dagje uit ooit kunnen organiseren.

Kies vandaag nog voor een uniek uitje

Door vandaag nog een afspraak in te plannen zal je zeker weten dat je jouw feest, evenement of bedrijfsfeest van een bijzonder element kunt voorzien. Ook voor de mensen die een zakelijke bijeenkomst willen organiseren staat de Dikke Sloep klaar. Wij kunnen altijd een luxe dagje uit organiseren. Volledig voorzien van champagne en kaviaar.

Neem snel een kijkje op de site om een indruk te krijgen van wat wij voor je kunnen betekenen of neem contact op voor meer informatie. Samen met jou gaan we om de tafel zitten om een unieke en gezellige dag op poten te zetten. Ontvang altijd een uniek aanbod aan de hand van uw voorkeuren en wensen. En natuurlijk denken wij graag met u mee.[/vc_column_text][vc_column_text]Meer informatie?

Dikke Sloep | Bedrijfsuitje | Bruiloft | Feestje | Sloepverhuur | Friese Meren feestjeEvenementen op de Friese meren[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]