Wil je ook een unieke dag organiseren

Evenementen Friese meren. Mocht je binnenkort ook enkele evenementen op de Friese meren willen organiseren dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij de Dikke Sloep nemen wij afstand van alle saaie concepten voor het organiseren van een feest of evenement.

Dankzij onze sloepverhuur zal je voor ieder mogelijk feest voorzien zijn van een unieke toevoeging. Of je nu een grootschalig evenement wilt organiseren of dat je maar een paar mensen uitnodigt. De Dikke Sloep staat altijd voor je klaar als het aankomt op evenementen op de Friese meren.

Evenementen op de Friese meren met de Dikke Sloep

Wij van de Dikke Sloep zorgen ervoor dat we iedereen de kans geven om een leuk middagje weg te organiseren met vrienden of met een bepaald team. Het is mogelijk om verschillende soorten sloepen te huren. Met deze sloepen zal je er samen met een groepje op uit kunnen trekken om eens even te genieten op het water. Het maakt niet uit of je met een kleine groep komt of dat er 50 man meegaat. Bij Dikke Sloep zal je altijd goed zitten.

Evenementen Friese meren. Tijdens de rondvaart heb je alles tot je beschikking wat je maar nodig hebt. Wij zorgen altijd voor een lekker hapje en een drankje. Wil je iets chique voor een zakelijke relatie? Het is altijd mogelijk om champagne en kaviaar te regelen, voor bedrijven is dit ideaal. Bij ons op de site zal je nog veel meer informatie kunnen vinden over de mogelijkheden bij de Dikke Sloep.

Alles is mogelijk bij Dikke Sloep

Ons motto is ook wel: alles is mogelijk bij de Dikke Sloep. Dit is echt een regel die wij altijd weer terug laten komen. Het is dan ook zo dat wij vrijwel alle mogelijke soorten evenementen op Friese meren kunnen verzorgen. Op zoek naar een thema feestje? Of ga je toch liever samen met jouw collega’s het water op voor een heerlijke barbecue?

Door deze ruime keuzemogelijkheden zal het organiseren van een gezellige dag niet zo lastig zijn als je in eerste instantie zou denken. Het is altijd mogelijk om vragen te stellen, we doen ons best om je zo snel mogelijk te woord te staan. Door te kiezen voor de Dikke Sloep zal je binnen no time de leukste evenementen op Friese meren kunnen organiseren.

Maak snel een afspraak met de Dikke Sloep

Het handigste is om even bij ons op de site te kijken om te zien voor welke opties je allemaal zou kunnen gaan en wat je kunt verwachten bij het boeken van een sloep. Mocht je nu al zeker weten wat je wilt dan kan men gelijk een boeking maken met behulp van het formulier op de pagina zelf.

Dankzij Dikke Sloep is het voor iedereen mogelijk om de tijd van zijn of haar leven te beleven. Het organiseren van de leukste evenementen op Friese meren was nog nooit zo eenvoudig als nu!