`

feestje op de Friese meren

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Have fun met een feestje op de Friese meren

Friese meren feestje – Er zijn erg veel dingen die je samen met jouw vrienden of collega’s kunt ondernemen om een leuke dag te beleven. Een escape-room tot aan karten, lasergamen tot aan ganzenborden. Nadeel is dt dit wel een beetje standaard is, het is veel leuker om echt eens een keer iets unieks te kiezen. Door te kiezen voor de Dikke Sloep is het mogelijk om een van de leukste feestjes ooit te organiseren.

Waarom zou je moeten kiezen voor een feestje Friese Meren? Wil je hier antwoord op dan zal je snel verder moeten lezen. Wij laten het je namelijk in dit artikel zien!

Het concept achter de Dikke Sloep

Voordat we ingaan op de voordelen van een Friese Meren feestje  is het belangrijk dat we eerst eens stilstaan bij het concept achter de Dikke Sloep. Wat doen wij namelijk? Wij bieden jou de mogelijkheid om een sloep te huren voor ieder mogelijke evenement, dus ook voor een feestje op de Friese meren. Onze sloepen zorgen ervoor dat je er even tussenuit kunt, uiteraard onder genot van een lekker hapje en een drankje.

Wij denken altijd mee als het aankomt op het kiezen van een thema. Je wilt natuurlijk wel hebben dat al jouw gasten het naar hun zin zal hebben. De voordelige tarieven maken het voor iedereen mogelijk om een leuke dag te organiseren, zelfs als je budget niet al te hoog is. Door de uitstekende service en de persoonlijke insteek zijn wij hét bedrijf om in te schakelen voor de organisatie van een Friese Meren feestje.

Talloze opties voor een feestje op de Friese meren

Wij zeggen altijd dat niets te gek is voor ons, en dit proberen wij echt altijd na te streven. Bij ons is het mogelijk om een gezellig feest te organiseren samen met jouw collega’s of vrienden. Of je nu een barbecue wilt organiseren op het water of dat je er een gezellig feestje  van wilt maken, alles kan bij Dikke Sloep. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen op het feest de tijd van zijn of haar leven zal hebben.

Vragen kunnen altijd gesteld worden aan onze klantenservice. Zij staan altijd klaar om je te helpen. Wees niet bang om te vragen wat er allemaal mogelijk is voor het organiseren van een leuk feest op het water van Friesland. Wij zijn flexibeler dan je denkt.

Boek vandaag nog een feestje op de Friese meren bij de Dikke Sloep!

Maak vandaag nog een afspraak via het formulier bij ons op de site om zeker te weten dat je jouw feest, evenement of bedrijfsfeest echt kunt voorzien van iets unieks. Naast een informeel feest is het een optie om te kiezen voor een zakelijke bijeenkomst. Volledig voorzien van champagne en kaviaar.

Op de site kan je in een oogopslag een glimp opvangen van wat wij je te bieden hebben. Samen met jou maken we er een feestje op de meren van Friesland van om nooit meer te vergeten.[/vc_column_text][vc_column_text]Meer informatie?

Dikke Sloep | Bedrijfsuitje | Bruiloft | Feestje | Sloepverhuur | Friese Meren feestjeEvenementen op de Friese meren[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]