`

Dikke Sloep

De mogelijkheden bij de DIKKE Sloep

De DIKKE Sloep doet het net even iets anders dan anders en leveren graag maatwerk.

Goede gesprekken onder het genot van een borrel? Of liever iets actiever? We kunnen naar de waterskibaan varen, kunnen bubbelvoetballen of boogschieten op een eilandje. Jetski, anyone?
Wil je gewoon een DIK feest? No problem. Met DJ Booth of muzikant, lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk een dansvloer. Compleet met LED- verlichting.
  • Personeelsuitje
  • Vergaderlocatie
  • Reunie
  • Dik feest
  • Bruiloft
  • Familiedag

Zin om mee te varen met de DIKKE Sloep of wil je een keer met ons overleggen of wij aan jouw wensen kunnen voldoen?
Neem gerust eens contact met ons op.

Wat is er leuker dan met je collega’s een gezellige middag op het water?

Wil jij weten wat er allemaal kan bij ons op De DIKKE Sloep?
Nou eh… eigenlijk is gewoon alles mogelijk wat jij wenst! You just name it. Daag ons maar uit!
Informeel? Sportief? Een enorm feest met DJ Booth of live muziek? Wij maken het helemaal voor jou op maat.
Daarom moet je dus bij De Dikke Sloep zijn!

Bedrijfsuitje

Wat is er leuker dan met je collega’s een gezellige middag op het water? In deze informele setting is er ruimte voor goede gesprekken, onder het genot van een borrel.
Maar wil je iets actiever? Dan varen we naar de waterskibaan, of we gaan bubbelvoetballen of boogschieten op een eilandje.
Waarom de dag dan niet afsluiten met een barbecue. Geen probleem! Ook dat kan. Wij doen uitsluitend maatwerk, en draaien het programma in elkaar dat bij jullie past en dat is de kracht van het team van De Dikke Sloep!

Reunie

We organiseren graag je reünie op onze DIKKE Sloep. Op het water is er alle gelegenheid met al je oud-klasgenoten, jaarclubgenoten, oud-buren, of oud-collega’s bij te praten. Wij regelen alles.

Dik feest

De DIKKE Sloep is gemaakt voor een dik feest. Met een DJ Booth of een muzikant, lekkere hapjes en natuurlijk drankjes en natuurlijk een dansvloer. Compleet met LED-verlichting. De party is AAN!

Bruiloft

Wil je trouwen op of aan de Friese meren? Met de ceremonie op een eilandje of liever in het kerkje van Terherne? Wij faciliteren de dag van je leven voor jou, je aanstaande en je familie en vrienden. Zo stap je pas echt samen het huwelijksbootje in.

Familiedag

Een familiedag hoeft niet saai te zijn. Sterker nog: wij maken er de mooiste dag van het jaar van! Van oma tot aan de jongste telgen van de familie: wij zorgen voor vertier voor iedereen. Van dammen tot waterskiën en van kwartetten tot boogschieten: verveling is not an option. Daag ons uit.

Neem contact op