Op zoek naar de beste sloepverhuur

Het huren van een sloep is een van de leukste dingen die je maar kunt doen. Dankzij Dikke Sloep is het voor iedereen in ons land mogelijk om op een voordelige manier voorzien te zijn van de beste sloepen. Onze sloepen worden voor ontzettend veel verschillende doeleinden gebruikt. Van de boottochtjes tot aan de bedrijfsuitjes, met Dikke Sloep is alles mogelijk. Om het je net even wat gemakkelijker te maken zullen wij vandaag laten zien wat je moet denken bij ons sloepverhuur. Zo weet je precies wat de voordelen zijn van onze sloepverhuur.

Waarom kiezen voor sloepverhuur?

Er zijn ontzettend veel verschillende redenen dat het een goed idee is om bij ons langs te komen voor onze sloepverhuur. Op de eerste plaats ben je voorzien van een uniek vervoersmiddel.

Er zijn maar weinig mensen die op hun plaats van bestemming aankomen via een sloep. Wanneer je van plek A naar B wilt worden gebracht op een bijzondere en gezellige manier dan is sloepverhuur echt de keuze voor jou.

Op de tweede plaats staan wij van de Dikke Sloep bekend om onze veel mogelijkheden als het aankomt op entertainment en vermaak. Het is mogelijk om te kiezen voor een chique dagje uit op het water, hier krijg je altijd weer een heerlijk glaasje campagne en een toastje met kaviaar voor tussendoor. Ideaal voor de mensen die hun zakelijke relaties willen verrassen met iets leuks.

Op de laatste plaats is onze sloepverhuur mogelijk voor een zeer laag bedrag. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt, dit biedt kleinere groepen de gelegenheid om alsnog een leuke dag te organiseren.

De Dikke Sloep – dé plek voor jouw sloep verhuur

Op onze site kun je nog veel meer informatie vinden omtrent onze sloepverhuur. Tevens kan je via onze pagina zelf gelijk een reservering maken voor een sloep bij jou in de buurt, hierdoor weet je zeker dat je er over één zult beschikken. De Dikke Sloep is over de laatste paar maanden uitgegroeid tot dé aanbieder op het gebied van sloepverhuur. Zoals je hierboven al even hebt kunnen lezen staan wij bekend om onze flexibele werkwijze, vrijwel niets is onmogelijk bij de Dikke Sloep.

Op de sloepen zelf is alles te vinden wat je maar nodig hebt. De sloepen zijn bijvoorbeeld voorzien van grote speakers en een bijbehorende DJ booth, het is namelijk wel de bedoeling dat je er een feestje van maakt. Naast de geluidsboxen vind je op de boot meer dan genoeg zitplaatsen, mocht je met een groter gezelschap komen dan is dit geen enkel probleem.

Door snel een kijkje te nemen bij ons op de site zal je alles vinden wat je maar nodig hebt voor de sloepverhuur. Zit je met bepaalde vragen dan heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met onze klantenservice voor meer informatie.

Door te kiezen voor de sloepverhuur zal je keer op keer voorzien zijn van iets unieks, precies wat je wilt voor het organiseren van een gezellig feest!